Lene´s gæstebog
Det er altid godt med en kommentar og ros. Konstruktiv kritik er også godt, da det kan bruges til forbedringer. Du må bare ikke bede mig om at holde op med at male og tegne, for det kan jeg ikke.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Irene D., d. 14-03-2005
Hejsan Lene det er en oplevelse at surfe igennem dine arbejder specielt faldt mit blik på figuren der sidder i en bog? dårlig pcer? Tak for en dejlig oplevelse.
Ses torsdag
Irene


E-mail:
Skrevet af En smagsdommer, d. 14-03-2005
Du er dygtig.Endda meget.Du kan blive professionel,hvis du vil.Men,så skal du tænke godt over,hvad du vil.Gå den direkte vej.Den seriøse vej.Det vil sige,hold dig fra folk,der ikke har forstand på kunst.Der er f.e.x,alt for megen amatørkunst på nettet.Kunnstforurening.Og amatørkunstnere.Det skal en dygtig kunstner holde sig fra.Da vedkommende ellers selv,vil blive "forurenet".Og det vil være synd for din kunst.Jeg tror,du kunne blive en aldeles god illustrator.Så måske skulle du gøre dig der.Men frem for alt,må du aldrig blindt tro på det du hører og ser.Derimod er smagsdommere altid mennesker med seiøs viden om kunst.Og erfaring.Hvad 0gså er nødvendig viden,hvis man vil være kunstner.Du har chancen for,at blive god.Dine billeder er spændende.


Skrevet af Laila Larsen, d. 13-03-2005
Hej Lene
Hvor er det bare godt. Tænk at være så kreativ. Og din hjemmeside...den er også kanon.
Ses..
Laila


E-mail:
Skrevet af inge voldstedlund, d. 13-03-2005
Hej Lene.
Det har været en fornøjelse at blive ført igennem dit univers.Jeg bliver altid høj af at se mennesker som dig udnytter deres kreativ evner.Jeg syntes du skal prøve at henvende dig til Mogens Buch Kulturkompagniet Hvidebæk.Der er flere forskellige kunstnere der udstiller i Ubby Forsamlingshus.
En rigtig god oplevelse at se din hjemmeside.
Kærlig Hilsen Inge Voldstedlund.


E-mail:
Skrevet af Marianne Larsen, d. 12-03-2005
Hej Lene
Det her er bare rigtigt godt, utroligt flotte malerier og en godt opbygget hjemmeside, held og lykke med dine malerier, glæder mig til at der kommer flere nyheder!


Skrevet af Lone Hvidt Sonnenborg, d. 12-03-2005
Kære Lene

Tak for en fantastisk rundvisning på din hjemmeside.
Det var en stor oplevelse for mig.
Jeg maler også lidt men kan ikke på nogen måde måle mig med dig.
Men det er utrolig skønt at kigge forbi og jeg kan kun sige at jeg vil komme tilbage.

Rigtig god aften til dig.
Pas på dig selv og dine kære

Kærligst Lone Hvidt Sonnenborg


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Galleri-Sonnenborg
Skrevet af Helle Andersen, d. 12-03-2005
Hej Lene
Nej hvor er det blevet flot. Mange rigtig gode malerier.Kan du se du ku´! Det var godt du sprang ud i det
Hilsen Helle


E-mail:
Skrevet af Erling Hansen, d. 12-03-2005
Hej Lene
Tusind tak for en minderig tur rundt i dine gallerier. Det er godt nok lang tid siden jeg har set så god og veludført kunst, og jeg har immervæk set meget indenfor det sidste år, ikraft af at jeg har 3 online gallerier, hvor 59 kunstnere udstiller. Og det vil være mig en stor ære at få dig med ind i galleriet. Hvis dette skulle have din interresse, så skriv lige en mail til mig. Endnu engang, rigtig flot kunst, og som du selv siger, jeg stopper aldrig, der vil jeg give dig ret i det, fortsæt bare........
Mange hilsner fra
Erling Hansen


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/new_art3